Predstavljamo !

vida reklama

Gumenjaci Scanner

Firma Plavetnilo iz Splita od nedavno je postala ovlašćeni ekskuzivni ditributer gumenjaka italijanske kuće Scanner i to za područje Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore,Makedonije te Bosne i Hercegovine.

Gumenjaci Scanner – dužine od 3 do 14 metara - odlikuju se pre svega besprekornim kvalitetom i modernim dizajnom, a posebno ih ističe njihova udobnost i sigurnost na moru.

Proizvedeni su isključivo od Hypalon / Neopren platna koji je otporniji na UV zrake, proboj i abraziju kao i blage kiseline, gljivice, goriva, ulja te ekstremne razlike u temperaturi, omogućavajući izuzetnu trajnost i kvalitet krajnjem korisniku.

Hypalonski tubusi lepe se i sklapaju isključivo ručno, što daje mnogo veću sigurnost na spojevima i znatno olakšava servis u slučaju nezgode. Većina gumenjaka mogu imati ili unutrašnji ili vanbrodski motor, zavisno o željenom modelu. U svojoj širokoj paleti, italijanski proizvođač Scannner ističe se u proizvodnji gumenjaka tender linije, odnosno gumenjaka namenjenih megajahtama kao i custom linije, gumenjaka isključivo prilagodljivih željama svakog klijenta.

Vrhunska proizvodnja gumenjaka Scanner, te kompletne i permanentne usluge nakon prodaje iskusnog profesionalnog tima Plavetnila, omogućiće svakom klijentu maksimalan užitak.

info: www.scannerboats.com

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Mob: +385 98 9240 545

travel market

garmin

 

rinus-logo

gros inox

 

rinus-logo

 

narval logo teget