Smeštaj blizu reke

vida reklama

Vila Zelenika na Drini - Vrhpolje

Vila Zelenika raspolaže sa 5 soba (1/2 i 4/3) i ukupnim kapacitetom od 14 ležaja.

Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i TV, a svim gostima vile su na raspolaganju zajednička kuhinja, kao i zajedničke prostorije za odmor i druženje.

Kuhinja je kompletno opremljena, ali ako ne želite da se zamarate spremanjem hrane, preporučujemo Vam restoran domaće kuhinje "Hajdučki konak", koji se nalazi 50m od vile, u okviru etno sela Vrhpolje. Takođe, ako želite, možete uplatiti pun ili polu pansion u pomenutom restoranu.

Ako ste ljubitelj prirode i pecanja, uživaćete u živopisnom ambijentu u kojem se Vila Zelenika nalazi. Možete čak pecati direktno sa terasa objekta, ako ne želite da idete na neke druge lokacije. Kuća poseduje dve terase, gornju – veliku površine 70m2 i donju terasu koja je u ravni reke. Deo Drine isped objekta je dovoljno dubok za pecanje i kupanje, a opet nije brz, što je daje mogućnost i najmlađim gostima Vile Zelenika da uživaju u kupanju, a da njihovi roditelji ne strepe za njihovu sigurnost.

Na raspolaganju Vam je i čamac za 8 osoba sa motorom. Ako imate iskustva u vožnji čamca, rado ćemo Vam ga ustupiti da istražujete i upoznate sve lepote koje Drina ima da ponudi.

drina-vila-zelenika

One, koji smatraju da nisu dovoljno iskusni da upravljaju čamcem, rado će neko od domaćina iz Vile Zelenika, odvesti par kilometara uzvodno, pokazati najbolja mesta za pecanje ili najlepše lokalne plaže.

Kontakt
Vila Zelenika
Vrhpolje na Drini, 15324BB
Telefon: 064 163 6666
Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

travel market

garmin

 

rinus-logo

gros inox

 

rinus-logo

 

narval logo teget