Smeštaj blizu jezera

vida reklama

Vila Luka - Zlatarsko jezero

ZLATAR, oaza mira, mesto susreta planinskog vazduha iz Sjenice, toplog vetra sa crnogorskog primorja i žarkog planinskog sunca, koji se bratski rukuju i na mestu ulivanja Vape u Uvac , na 1011 metara n.v., stvaraju jedno od prirodno najčistijih jezera u Srbiji - Zlatarsko jezero.

10

Baš tu, na najširi deo ovog vodenog raja seže pogled svakog našeg gosta koji poseti naše dve vile - Luka i Katarina.
Sakrivene u cvetnim livadama, izgrađene od prirodnih materijala sa puno duše i mirisom mira i svežine spremno VAS dočekuju, sa svim što je potrebno za odmor, relaksaciju i uživanje u prirodi.

3 7 9

Sam položaj na kome se naše vile nalaze pogodan je za šetnju, trčanje, brzo hodanje, kako po mekim i travnatim livadama, tako i po čvrstoj podlozi, na malo prometnom putu koji je takode pogodan i za duge vožnje biciklom sa brdskim usponima. Ako ne vožnja i trčanje, onda sigurno kupanje, ribolov i plovidba, osvežavajućim, bogatim i čistim Zlatarskim jezerom. Sve to na samo 500 metara od našeg smeštaja. U neposrednoj blizini nalaze se i manastir Mileševa u kome se čuva freska Belog anđela, stanište beloglavih supova i prelepi meandri Uvca.

8 13 15
Zato požurite i pobegnite od užurbanosti grada i opustite se, usporite i uverite svim čulima da je prethodni tekst tačan, boraveći u našim vilama LUKA I KATARINA, na našem prelepom Zlataru.
Nalazimo se na 262 km od Beograda, 29 km od Zlatibora, u neposrednoj blizini magistalnog puta ka Crnoj Gori.
VIDIMO SE na Zlataru.
INFO: 064/433-2-777

travel market

garmin

 

rinus-logo

gros inox

 

rinus-logo

 

narval logo teget