Ribolov

vida reklama

Iskustvo u posmatranju vode

Posvetiti malo vremena detaljnom posmatranju vode na kojoj se lovi pre početka ribolova, može itekako uticati na njegov ishod...

vodostaj-ribolov-temperatura-1

Lociranje ribe zimi

Uvek se proleće i jesen u tekstovima o ribolovu pominju kao najuspešniji periodi i kao „špic sezone". Leto se već svrstava u kategoriju manje uspešnog po pitanju količine ulova a posebno po veličini ulovljenih primeraka određene vrste.

ribolov-zimi-odabir-mesta

Mahačem na jezeru Joca!

Za uspešan lov štuke na jezeru Joca, od presudne važnosti je tiho prilaženje mestu.

Muvanje smuđa na jezeru Gazivode

Jezero Gazivode je veštačka akumulacija duga otprilike 26 km.Nalazi se 24 km od Novog Pazara i pruža se u pravcu Zubinog Potoka.

jezero-gazivode-ribolov

Dobra primama je često presudna!

Domaći recepti za hranu jesu dobra stvar ali ne bih se složio da su bolji od svih kupovnih,gotovih hrana. Ovo je vrlo ozbiljna tema i treba joj pristupiti sa više aspekata.

primama-saran-bela-riba

Veštački mrest mladice.

Veštački mrest mladice u interesu jačanja prirodne populacije u reci Drini.

Mladica-mladj

Napadnite fiderom krupne "Lopatare"

Svi smo mi nekada na velikim jezerima pecali deveriku na dubinjaka. Ili klasično, sa paternoster sistemom ili sa dve udice, sa olovom i kasnih '80-ih sa onim prvim spiralnim hranilicama koje se pojaviše na tržištu.

feeder-takmicenje01

Večita dilema - varalica u vodi ili u fioci?

Uvek sam se pitao da li mi stvarno trebaju sve varalice koje obavezno ponesem na svaki izlazak?Pre nego što krenem na vodu odgovor je da a kada se vratim sa vode odgovor je ne!

kutija-varalice-ribolov

SPINERBAJT VARALICE

U potrazi za grabljivim vrstama riba na našim vodama obilazio sam mnoge terene.Na mnogim od tih terena sam gotovo uvek zaticao totalni javašluk od strane ribokradica koji te vode smatraju ličnom svojinom.

spinerbajt-vunjak-2

travel market

garmin

 

rinus-logo

gros inox

 

rinus-logo

 

narval logo teget