Vesti

vida reklama

36. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova

Od 26. do 30. marta na Beogradskom sajmu održava se 36. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova.

nautika sajam01

Na manifestaciji učestvuje više od 70 domaćih i inostranih izlagača, a održava se održava u hali 4 i na otvorenom prostoru.

Ova priredba predstavlja nezaobilazno mesto za domaće i inostrane proizvođače i uvoznike plovila i nautičke opreme, opreme za lov i ribolov, kamping i outdoor opreme. Manifestacija tradicionalno okuplja posetioce koji jesu ili nameravaju da postanu vlasnici čamaca i jahti, kao i ljubitelje lova, ribolova i boravka u prirodi

Posetioci će imati priliku da vide više od 100 plovila. Nove modele predstaviće brojni domaći proizvođači: Narval, Nautica Elco, Tri princeze, Đena Ship, Advance Boat, Info Team, Nelt, Albatros, Roto i drugi. Od inostranih brendova nastupaju: Rinker, Four Winns, Glastron, Bavaria, Quicksilver Tornado, Sea Ray, Stingray, Beneteau, Monterey, Saver i mnogi drugi.

Ponuda vanbrodskih motora ove godine izuzetno je dobra, a predstaviće ih Honda, Yamaha, Mercury, Selva, Suzuki, Tohatsu i Parsun. Biće izloženi i brodski motori Yanmar i Mercruiser.

Berza polovnih plovila biće i ove godine organizovana na platou ispred ulaza u halu 4. Na istom mestu će, takođe, biti i deo plovila koja zbog svojih gabarita ne mogu da uđu u halu, a među njima i najveće plovilo ovogodišnjeg sajma – jahta Monterey 355 SY. Tu će se održavati i tradicionalna takmičenja u spremanju ribolovačkih i lovačkih specijaliteta.

nautika sajam nautika sajam02

Kao najznačajniji novitet naglašavamo povratak lovaca na ovu priredbu. Njih će predstavljati najveći domaći zastupnici i proizvođači lovačkog naoružanja, municije i opreme Snajper, Capriolo, Grof MBM, Canona, Arsenal, Super tane, Trofej komerc, i dr. Posetiocima će biti predstavljeni najpoznatiji svetski i domaći brendovi iz ove oblasti. Pored uobičajenih sajamskih popusta, na "Lovački dan" u nedelju 30. marta, izlagači će obradovati posetioce dodatnim sniženjem cena svih artikala.

Ljubitelji ribolova će biti u prilici da preko renomiranih domaćih zastupnika i proizvođača osnovnog pribora i prateće opreme za ribolov vide impozantnu paletu najpoznatijih svetskih robnih marki kao što su Prologic, Savager, Okuma, DD Bait, Scierra, Hansen, E-Thrust, Ron Thompson, Ryobi, Mikado, Shimano, Tubertini, Sasame, Vision, Trabucco, Enter, Jaxon i mnoge druge. Ovi brendovi biće zastupljeni sa svojim najatraktivnijim i najnovijim proizvodima.

Posetioci će moći da uživaju i u bogatom pratećem programu. Stručna predavanja biće posvećena mogućnostima nautičke privrede, izgradnji mreže marina, pristaništa i prateće infrastruktire, pošto je jedan od ciljeva Sajma nautike upravo ukazivanje na nautički potencijal Srbije i Beograda.

Prisutni će biti i domaći sportski savezi - veslački, kajakaški i jedriličarski, koji će predstaviti svoje programe kroz animirinje najmlađih posetilaca i organizovanje promotivnih akcija. Ukoliko vremenske prilike dozvole, predviđen je i program na vodi u okviru Marine koja se nalazi na Savi, preko puta ulaza u halu 4.

SERVISNE INFORMACIJE

Pojedinačne ulaznice za sajam nautike, lova i ribolova koštaju 300 dinara, dok su ulaznice za unapred najavljene grupne posete 200 dinara. Svi posetioci Sajma sa kupljenim ulaznicama besplatno dobijaju riblju čorbu u naconalnom ribljem restoranu "Stenka", koji svoju bogatu ponudu predstavlja i na samom Sajmu nautike.

Sajam se održava u hali 4 Beogradskog sajma od 26. do 30. marta 2014. godine. U sredu, na dan otvaranja, radno vreme za posetioce je od 14 do 19 časova, a od četvrtka do nedelje Sajam je otvoren od 10 do 19 časova.

travel market

garmin

 

rinus-logo

gros inox

 

rinus-logo

 

narval logo teget